Закичірка

Заходіть
Погода
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Звідки ви дізнались про цей сайт?
Всього відповідей: 36
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
...

Головна » 2015 » Серпень » 11 » Козацькі забави 2015
20:55
Козацькі забави 2015

Цьогорічні "Козацькі забави" відбувались 9 серпня, на стадіоні в Закичірці. Початковим етапом цього дійства був авто-марафон, який проводився в 3 годині, бажаючі мали зібратись в центрі села Уличне з Українською символікою, після того як всі зібрались колона автомобілів і мотоциклів вирушила на Закичірку.

      Розпочали наше свято найменші учасники,після декламування віршів віддали шану за тих, хто ціною свого життя захищав і захищає громадян України сьогодні, а також, за добре майбутнє нашої держави. Також згадали хвилиною мовчання всіх Дрогобичан, які загинули на сході, зокрема і жителя села Уличне Івана Габчака.

  Продовжили концерт наші сольні виконавці Христина Терлецька та Вікторія Михайлюк, також виступав сільський хор села Уличне, під керівництвом Якубів Мирона Йосиповича та музичного супроводу на фортепіано- Якубів Оксани Василівни.

    А далі почалися козацькі змагання. Цьогоріч приймали участь чотири команди: Закичірка, Бобівці, Яцьків та Бистрий. Перед початком кожного змагання учасникам розповіли правила гри. Випробуванням для козаків було: перетягування канату, піднімання колоди, штовхання воза, стрибки в мішках, бій на колоді. В результаті перше місце здобула Закичірка, з результатом 15 очок, друге розділили два козацькі гурти Яцьківа і Бобівців, які набрали по 14 очок, третє місце посів Бистий з результатом 7 очок. Всі козацькі гурти були нагороджені грамотами та призами. 

    Також після козацьких змагань всіх було запрошено на величезний казан з козацькою юшкою. А далі розпочалася дискотека, яку проводив музикант Володимир Гаврилів, та місцеві таланти, яка тривала аж до ранку.

  Загалом свято принесло тільки найкращі враження та задоволення, як для учасників так і для глядачів. Надіємось шо до наступного року настане мир в Україні, і ми відсвяткуємо чверть століття 25-річницю Незалежності України, чекаємо всіх наступного року! Слава Україні ! ! !

З повагою адміністратор сайту - zakychirka.at.ua

Переглядів: 686 | Додав: Юра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: